30. okt 2023

Forskudsopgørelsen 2024

Når forskudsopgørelsen (SKATs) lander i mailindbakken d. 14.11.23, skal særligt boligejere være opmærksomme, idet al boligskat fremover afregnes via forskudsopgørelsen. Kommunen vil derfor ikke opkræve grundskyld til næste år. Hvis man kun har DIS-indkomst, vil B-skatterne stige sammenlignet med 2023 indbetalingskortene.

Det er vigtigt at huske, at selvom man oplever stigende skatter hver måned, betaler man præcis det samme som før, fordi de halvårlige indbetalingskort forsvinder, og opkrævningen sker hver måned i stedet for.

Udligningskontoret kompenserer ikke for boligskatter.

 

Hvad leder du efter?

Kan du forsat ikke finde det, du leder efter?

Under spørgsmål og svar, finder du de mest almindelige informationer. Her kan du også sende os dine spørgsmål, så svarer vi hurtigst muligt.